Tempahan Kek Sedap dan Murah Di Pendang, Tanah Merah

Sekadar ingin berkongsi gambar tempahan kek2 yang telah selamat masuk ke perut pelanggan. Hiks. Alhamdulillah.

Nak cuba rasa, boleh contact Puan Ashana. Pastu nanti bagitau lah dari mana korang dapat info ye. Kot-kot Puan Ashana bagi harga kash sayang, kan!!

Okay meh tengok mana2 deko dan kek citarasa ampa naaaa. Serius harganya berbaloi dengan rasanya. Tak percaya kena percaya dan beli pastu rasa sendiri. Mana nak dapat harga sebegitu dengan deko dan kek yang super duper delicious ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Carrot Cake

Mango Cake
Chocolate Indulgence
Chocolate Caramel Cake

Chocolate Moist Cake 

Hokkaido Cup Cakes
Minimun order 25 pcs 

Red Velvet Cake

Russian Black and White
Wedding Cake 2 tier

Chocolate Cheese Cake
Princess Theme 

Chocolate Cake vs hijau kuning team

Chocolate Cake Barbie Team

Chocolate Indulgence
 vs Helang Merah 

Mango Cake 

Victoria Sandwich Cake 
Filling strawbery, fresh cream dan buah strawberi 

Mango Cake 

Coffe Cake

#keksedapmurah boleh order untuk hari raya. Sekali sekala tukar menu plak. Hihihi. 

#pendang #tanahmerah #pokoksena #sungaipetani 
#0132905057

Nak order produk seqy beauty pon boleh dengan pn ashana. Beliau salah seorang dropship bawah ejensurania a.k.a Ciksu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜


Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Tempahan Kek Sedap dan Murah Di Pendang, Tanah Merah "

ehh. sedpnya. kenapa sy tak tau kewujudan kedai ni.. hehe. sbb sy org pendang..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF