About Me

  • Seorang anak dan seorang isteri yang sabar menanti untuk bergelar ummi ;)
  • Blog QasehnyaRania wujud untuk menggambarkan penantian sepasang suami isteri untuk mendapat cahayamata.. di sini akan saya coretkan pengalaman serta usaha2 yang dijalankan :-*
  • Di samping si isteri mencoretkan resepi-resepi menarik yang dimasak untuk dikongsi bersama.. walaupon simple tetap jugak nak tunjuk bakat memasak.. itu je pon yang pandai
  • Selain tu turut diselit review mengenai tempat-tempat menarik untuk disinggah, tempat makan terbaek untuk dicuba, sedikit petua serta tips yang berkaitan.. boleh la :-D


  • Boleh hubungi saya di lobaksusue@gmail.com :)

Sharing is caring..

    

( ' , ' )
 
/ | >
J L
!!!!!!! selamat berblogging !!!!!





Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "About Me"

samela kite. moge kite cepat la dpt baby. :)

Salam perkenalan..minta izin terjah blog yer..nice, banyak info...kunjung balas pula ke blog saya pula ye,harap sudi!

salam...cuba jaga pemakanan aje kot.. saya bukan nak promote barang ni tau..tapi nak bagitau apa yg saya guna...saya ambil herbalife sebab dia adalah pemakanan sihat,cuci usus semua..bila dalaman kita sihat, telur kita pun sihat..kalau akak tak yakin akak boleh cuba produk lain yang lebih kurang fungsi dia..ataupun amalkan pemakanan sihat...lepas tu orang cakap makan asid folik ...
tapi apa2 pun tu semua kan rezeki dari Allah..kita cuma berusaha :)

insha allah..ada rezeki nt tak kemana ya..cer baca sini..ini pgalaman sy lerr.kalo nk cuba boleh juga tapi kena yakin la..
http://mamaqhayra.blogspot.com/2013/05/keajaibanmu-asmaul-husna.html

insha Allah...akak doakan moga satu hari nanti ciksu akan bergelar ummi ye...

akak dulu masa mula2 kawin,tiap2 hari berdoa minta pregnant awal,ye la akak kawin pun dah lambat,plan dgn suami pun kalu bole nak pregnant last umur 35thn,setiap kali org tnya akak ckp je akak mmg nak anak,alhamdulillah cakap2 tu jd doa kot & alhamdulillah Allah makbulkan doa akak,walapon org dok ckp2 jugak,ye la anak setahun lebih dah pregnant lg,tp akak buat tak dgr je..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF